Boka direkt

Om oss

Vi ger dig den bästa personliga servicen med den högsta kvalitet utifrån dina önskemål, oavsett om du väljer en standardleverans eller en dedikerad transport.

Du som kund kan lita på att du får rätt tjänst med god kvalité enligt dina önskemål. Vi står till ditt förfogande med vår höga kompetens och fantastiska medarbetare.
BudAB:s strategi och målsättning är att vara det lilla bolaget med stora möjligheter. Vi erbjuder:

  • Personlig service
  • Flexibilitet
  • Hög kvalitet och utmärkt service

ISO-certifiering

BudAB: ledningssystem är ISO certifierat enligt ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015

galleri/unnamed
galleri/unnamed1

Historik

BudAB har sina rötter i taxiverksamheten och startade 1988 som bolaget P. Högströms Taxi AB, under Arlandataxi. Företagets då fyra taxibilar genererade då tillsammans en omsättning på cirka 2 miljoner kronor per år.
Verksamheten bestod till en början av renodlad taxiverksamhet som efter en tid även innefattade buduppdrag. Efter avregleringen av taxibranschen, ökade antalet buduppdrag markant och blev med tiden en allt större del av verksamheten. 

År 2002 bytte företaget namn till det nuvarande namnet BudAB AB och utökade vagnsparken med fem små budbilar utöver de taxibilar som företaget redan hade.
Så småningom avvecklades taxiverksamheten helt, och företagets ägnar sig nu uteslutande åt att utföra tjänster inom bud- och distributionstransporter samt viss lagerhållning.
Idag har BudAB en omsättning på cirka 60 miljoner kronor med närmare ett 20-tal fordon i varierande storlekar, allt från Caddy till tunga lastbilar.

Den 2 oktober 2023 förvärvades BudAB av av Jetpak Group AB som ett led i att kunna erbjuda våra kunder ett större utbud med fler lösningar och större möjligheter. BudAB arbetar vidare precis som tidigare efter förvärvet. 

Vi är idag ett 20-tal heltidsanställda samt ett antal extra chaufförer. Vår trafikledning som innefattar fem ordermottagare/administratörer, sitter i hyrda kontors- och lagerlokaler på Kabelgatan 5 i Arlandastad.

VD, Perry Högström

galleri/blurred