Boka direkt

Om oss

Vi ska göra allt vi kan för att tillgodose våra kunders krav och önskemål vid varje enskild order.

Våra kunder ska kunna lita på att de får rätt tjänst av god kvalité på utsatt leveransdatum. Vi står till kundens förfogande med hög serviceanda och verksamhetskunskap.
BudAB:s strategi och målsättning är att vara det lilla bolaget med stor kapacitet, samt att vi står för:

  • Personlig service
  • Att kunden står i fokus
  • Kvalitet och service är högsta prioritet.

ISO-certifiering

BudAB: ledningssystem är ISO certifierat enligt ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015

galleri/unnamed
galleri/unnamed1

Historik

BudAB har sina rötter i taxiverksamheten och startade 1988 som bolaget P. Högströms Taxi AB, under Arlandataxi. Företagets då fyra taxibilar genererade då tillsammans en omsättning på cirka 2 miljoner kronor per år.
Verksamheten bestod till en början av renodlad taxiverksamhet som efter en tid även innefattade buduppdrag. Efter avregleringen av taxibranschen, ökade antalet buduppdrag markant och blev med tiden en allt större del av verksamheten. 

År 2002 bytte företaget namn till det nuvarande namnet, BudAB AB och utökade vagnsparken med fem små budbilar utöver de taxibilar som företaget redan hade.
Så småningom avvecklades taxiverksamheten helt, och företagets ägnar sig nu uteslutande åt att utföra tjänster inom bud- och distributionstransporter samt viss lagerhållning.
Idag har BudAB en omsättning på cirka 60 miljoner kronor med närmare ett 30-tal fordon i varierande storlekar, allt från Caddy till tunga lastbilar.

Vi är idag ett 30-tal heltidsanställda samt ett antal extra chaufförer. Vår trafikledning som innefattar fem ordermottagare/administratörer, sitter i BudAB:s egen kontors- och lagerfastighet på Kabelgatan 5 i Arlandastad.

Ägare och VD, Perry Högström

galleri/blurred